Jesienna edycja Konferencji Kryzysowej MADE FOR Restaurant odbędzie się w formule online. Transmisja ze spotkania ekspertów z branży zaplanowana została na 16 listopada 2020 r.
MADE FOR Restaurant to praktyczne kompendium wiedzy i doświadczeń od najlepszych specjalistów m.in. z dziedziny biznesu, komunikacji, zarządzania kryzysowego czy psychologii. Tegoroczna, jesienna odsłona konferencji, ze względu na pandemię COVID-19 odbędzie się online.
Udział w wydarzeniu to okazja dla przedsiębiorców z branży , aby lepiej zrozumieć sytuację, w której znalazła się obecnie polska i światowa gastronomia, a także wykorzystać tą trudną sytuację do wprowadzenia zmian i lepszej adaptacji. Udział w konferencji jest bezpłatny.
W programie wydarzeń znajdą się m.in. zagadnienia związane z:
- zagrożeniami prawnymi w czasach pandemii,
- nowym obliczem polskiej gastronomii, w tym zaplanowano dyskusję nad sensem usług delivery w różnych konceptach,
- radzeniem sobie ze stresem w trudnych sytuacjach,
- nowymi zjawiskami biznesowymi i społecznymi, które mogą mieć wpływ na menu restauracji,
- niestandardowymi działaniami marketingowymi na czas pandemii,
- inicjatywami podejmowanym przez środowisko gastronomii.